AVÍS LEGAL

Empresa: IRE Viajes SL

CIF: B62316443

Dades registrals:

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, full B22071, foli 185 del tom 32891, inscripció 1a.

Adreça: Balmes 301, principal 2

Població: Barcelona – 08006

Província: Barcelona

País: Espanya

Telèfon: + 34 93 238 74 55

Correu electrònic: comercialbcn@www.ireviajes.es

WEB: www.ireviajes.es

Aquesta Web és propietat d’IRE Viajes SL i té per objecte facilitar el coneixement al públic general dels serveis i productes que ofereix.

El material contingut en aquesta Web és propietat d’IRE Viajes SL. Accedir a aquest material no implica cap llicència per reproduir-lo o distribuir-lo, i no està permès fer-ho sense el consentiment previ d’IRE Viajes SL.

Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial del contingut d’aquesta Web, com ara fotografies, imatges, descripcions, etc., sense l’autorització expressa d’IRE Viajes SL. Totes les dades incloses en aquesta Web tenen caràcter merament informatiu i sense valor contractual.

Qualsevol persona o entitat que desitgi confirmació de les dades publicades aquí (preus, descripcions, fotografies, disponibilitat, etc.) s’ha de posar en contacte per correu electrònic amb Iré Viajes a l’adreça: comercialbcn@www.ireviajes.es

Quan sol·liciti informació per correu electrònic, les seves dades personals s’incorporaran a una base de dades i es consideraran confidencials. Únicament s’utilitzaran per informar-lo sobre projectes, ofertes, productes, etc. comercialitzats o gestionats per IRE Viajes SL. No obstant això, si vostè no desitja seguir rebent cap informació, es pot adreçar a comercialbcn@www.ireviajes.es per demanar que les seves dades s’eliminin de l’esmentada base de dades, tal com s’especifica a la nostra Política de Privacitat.

Tot el contingut del lloc web, tant el text com les gràfiques, logotips, icones, imatges, clips d’àudio i programari són propietat d’IRE Viajes SL. Queda estrictament prohibida la reproducció, modificació, distribució, transmissió, republicació, exhibició o execució del contingut del lloc web, sense la deguda autorització per escrit d’IRE Viajes SL.

Es prohibeix expressament a l’Usuari modificar, alterar o suprimir, ja sigui de manera total o parcial, els avisos, marques, noms comercials, adreces, anuncis, logotips o, en general, qualsevol indicació que es refereixi a la propietat de la informació continguda en el lloc d’Internet.

IRE Viajes SL es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions de la informació continguda a la seva Web o en la configuració i presentació d’aquesta.

En accedir a aquesta Web s’accepta que IRE Viajes SL no es fa responsable de cap conseqüència, dany o perjudici derivats d’aquest accés o ús de la informació de l’esmentada Web o de l’accés a altres matèries a Internet a través de les connexions amb aquesta Web.