A IRE Viajes portem molts anys creant grans moments per a tu i els teus, ens hem convertit en una gran família. Un gran equip de confiança que treballa per seguir fent més grans les teves experiències de viatges.

Per la il·lusió i la passió que posem en cada nou projecte, però també per la nostra gran discreció i cura en els detalls, són moltes les empreses que confien en els nostres serveis. Només descansem quan tenim la certesa que, durant anys, segueixen parlant de com ho passen de bé amb els nostres viatges.

icon-4-4

Els millors especialistes al teu servei

icon-1-1

Tenim cura de tots els detalls

icon-2-2

Clients que porten 25 anys confiant en nosaltres

icon-3-3

Atenció personalitzada

    Dissenyant viatges d’incentiu des de fa més de 30 anys.

La nostra experiència

Trenta anys d’ofici donen per a molt, i pot ser que el nostre secret sigui el gran entusiasme que posem en cadascun dels nostres projectes. Ja sigui un viatge per a 700 persones, organitzat per una gran empresa o un desplaçament particular.

Durant aquest temps, hem adquirit l’experiència necessària, formant-nos contínuament per assolir els objectius del viatger més exigent, ja que considerem que és la nostra responsabilitat. En definitiva, fer-ho tot fàcil, tenint cura del més mínim detall per garantir el millor record.

I és que per a nosaltres és molt important sentir-te dir: com m’agradaria repetir!

Equip Iré Viajes

L’entusiasme que posem en cada un dels projectes és un aspecte que ens caracteritza i no volem perdre’l mai.

Som 10 persones molt motivades i amb una gran especialització en cada territori o sector. Que vols conèixer l’Àfrica? La Mariana l’ha recorreguda de dalt a baix i, després d’unes paraules amb ella, sabrà exactament amb quin recorregut sorprendre’t i quins llocs et poden fascinar.

Que prefereixes Àsia? El Guillem t’aportarà informació de gran valor per submergir-te en l’apassionant món oriental.

Que no saps on vols anar… Que si la Polinèsia o les Maldives… No te n’adonaràs i la Marta t’ho tindrà tot arreglat.

Si estàs buscant assessorament especialitzat per organitzar un viatge d’incentiu per a la teva empresa… No saps per on començar o si disposes de suficient pressupost? L’Antonio és únic per involucrar-se en la teva campanya. Explica-li què vols i ell us proposarà el viatge més adequat per a la vostra empresa. I juntament amb ell, el seu equip, l’Olga, la Marina i la Cristina, s’encarregaran de negociar-ho tot perquè el viatge sigui inoblidable!

Com ho fem?

Vine a conèixer-nos!

Et sorprendrà descobrir com es materialitzen els teus desitjos després d’una reunió amb l’equip o compartint un cafè a la nostra agradable cuina. El més important és que ens expliquis quin tipus de viatge t’agrada; si ets dels de caminar molt o dels que busca relax i tranquil·litat…

Als nostres viatges no hi ha res preconcebut; només que els heu de gaudir al màxim!

Comptem amb unes instal·lacions, preparades amb l’última tecnologia, que posem al teu abast per presentar-te les propostes de viatge més especialitzades. A més, formem part de les associacions internacionals més importants per millorar i formar-nos contínuament, mitjançant el MPI (Meeting Professionals International) i la SITE (The Society of Incentive & Travel Executives). Assistim a algunes de les fires més prestigioses: Imex, Eibtm, Invoyage (Redefining Luxury Incentives, Meetings & Events).

Estem convençuts que la discreció és un altre dels nostres baluards, per això no veuràs logotips de clients. No expliquem qui portem de viatge… Això sí, si necessiteu referències nostres, estarem encantats d’oferir-vos el contacte d’alguns dels nostres proveïdors perquè ells us expliquin.

Viatges amb ànima

Des del primer dia de la nostra empresa ho vam tenir clar, havíem de tornar al món una part del que ens proporcionava.

Som part d’un tot i viatjar ens ofereix l’oportunitat de conèixer i valorar la gran diversitat de realitats que ens envolten. Per això, allà on anem ens impliquem en causes locals i projectes solidaris, per ajudar on veiem que podem aportar el nostre gra de sorra.

Si vols conèixer més a fons el nostre costat solidari, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ho explicarem.

empresa_sin_fronteras

logo-fundacion-vicente-ferrer